Проблемний семінар «Формуємо духовні цінності дошкільників»

Проблема духовного виховання була й лишається в житті суспільства особливо важливою, адже якою буде дитина в майбутньому залежить від нас, дорослих. Педагоги та батьки мають об’єднувати зусилля на шляху до цілеспрямованого й послідовного виховання свідомої особистості, якій притаманні високі духовно-моральні якості.

18 жовтня 2017 року в Сумському дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 33 «Маринка» відбувся проблемний семінар з питань формування духовних цінностей дошкільників.

Метою семінару було збагачення знань педагогів про прийоми і методи формування духовно-моральних якостей дошкільників засобами літературних творів; підвищення мотивації щодо здійснення системи роботи з розвитку етичних уявлень дітей; розвиток творчого потенціалу педагогів.

Педагоги поділилися своїм досвідом роботи щодо духовно-морального виховання дітей, зацікавлено працювали в групах, створювали модель «Шляхи до серця дитини», складали прислів’я про добро і зло, розв’язували кросворди. Спільний колаж «Серце добрих побажань» залишив приємні спогади у серці кожного з них.

Хотілося б наголосити, що плекати духовність у кожній дитині – святий обов’язок і справа честі кожного педагогічного працівника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × two =