Тиждень енергозбереження

Енергозбереження – діяльність  практична,  інформаційна, яка спрямована на раціональне використання та  економне  витрачання  первинної  та  перетвореної енергії  і  природних  енергетичних  ресурсів   в    національному господарстві.

В період з 26 по 30 березня 2018 року в закладі відбувся Тиждень енергозбереження. Протягом тижня в усіх вікових групах були заплановані заходи, проведено бесіди, дидактичні ігри, заняття «Що трапилося, якщо не буде світла?», «Вода – це подарунок природи», «Земля – наш дім! Бережімо його», мультимедійна презентація «Врятуй планету від темряви», консультації для батьків щодо раціонального використання енергії в побуті, виготовлено стінгазети, ширми, пам’ятки  «Практичні поради для батьків, які бажають виховати соціально адаптованих дітей у сучасних економічних умовах», «Як допомогти малюку сформувати економічну культуру». Дошкільники проявили свої творчі здібності під час виготовлення листівок «Бережіть світло».

Діти отримали багато корисної та пізнавальної інформації щодо економного використання води, електроенергії та енергетичних ресурсів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen + 12 =