Свято знань в Сумському ДНЗ №33 “Маринка”!

Дорогі батьки та педагогічний колектив, любі діти!

Сьогодні ми зібралися, щоб відзначити особливе свято – Свято Знань! Це день, коли ми разом відкриваємо двері до чарівного світу знань, де кожна сторінка книги, кожна весела гра та кожне нове відкриття стають незабутньою пригодою

Дорогі діти, у вашому садочку ви робите перші кроки на шляху до великого і прекрасного світу знань. Тут ви вчитеся дружити, мріяти, грати, творити і, звичайно ж, пізнавати цей неймовірний світ навколо вас. Кожен день приносить вам нові відкриття, а сьогодні ми святкуємо це разом!

Знання – це світло, яке завжди веде нас вперед. І сьогодні ми хочемо, щоб у ваших серцях запалала іскра цікавості та бажання вчитися новому. Адже знання – це ключ, який відкриває двері до будь-яких мрій.

З метою залучення дошкільників до театрального мистецтва, заохочення до навчання та свтворення піднесеного та святкового настрою музичними керівниками закладу було проведено лялькову виставу “Перше вересня-День знань!”. Під час перегляду якої діти отримали неймовірну радість та гарний настрій.

Давайте разом зробимо цей рік незабутнім! Нехай кожен день буде сповнений яскравих моментів, нових знань та радісних відкриттів.

Вітаємо вас зі Святом Знань! Бажаємо веселих, цікавих і корисних днів у нашому садочку!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 1 =