Майстер-клас для педагогів від інструктора з фізичної культури в Сумському ДНЗ № 33 «Маринка»

Пріоритетним напрямком роботи Сумського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 33 «Маринка» є фізкультурно-оздоровчий напрям.     У роботі з дітьми педагоги використовують різні оздоровчі методики та технології.

17 березня 2017 року інструктор з фізичної культури Сумського дошкільного навчального закладу № 33 «Маринка» Крючкова Ольга Григорівна продемонструвала свою майстерність з нетрадиційного використання традиційного фізкультурного обладнання на занятті з фізкультури.  Педагоги закладу мали змогу переглянути цікаві форми, методи та прийоми проведення заняття з фізичної культури, такі як дитячий фітнес та нетрадиційний комплекс гімнастики з м’ячами.   

Інструктор з фізичної культури регулювала динаміку фізичних навантажень, контролювала темп виконання та дозування вправ, поведінку та самопочуття дітей. Діти були активні, ініціативні, залишились в гарному настрої і зовсім не втомились!

Цікаві форми проведення занять з фізичної культури забезпечують формування міцного, стійкого інтересу до фізкультури, потребу займатись нею.

  

  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − 10 =