Просимо долучитися до участі у соціологічних дослідженнях

З метою врахування думки максимальної кількості мешканців нашого міста, визначення пріоритетів та підготовки якісної та об’єктивної Стратегії розвитку міста Суми, управління освіти і науки Сумської міської ради просить долучитися до участі у соціологічних дослідженнях «Дослідження цінностей та життєвих пріоритетів мешканців міста Суми» та «Дослідження якості надання послуг для населення міста Суми» .

Опитування містить 101 питання та є анонімним (не передбачає введення персональних даних), що забезпечить отримання максимально достовірної інформації.

Замовником вищезазначеного соціологічного дослідження є виконавчий комітет Сумської міської ради, виконавцем – Сумський державний університет.

Після завершення анкетування зібрану інформацію буде опрацьовано та узагальнено, що дозволить отримати певну статистичну інформацію по стану кожної галузі життєдіяльності міста Суми. Отримані та оброблені набори даних будуть використані при розробці Стратегії розвитку міста Суми до 2027 року.

Офіційна інформація про вищезазначені соціологічні дослідження розміщена на Інформаційному порталі Сумської міської ради за посиланням https://smr.gov.ua/uk/dokumenti/rozrobka-stratehii-rozvytku/11536-anketa-opituvannya-vizmi-uchast-v-rozrobtsi-strategiji-rozvitku-mista-sumi.html. Просимо розмістити її на офіційних сайтах закладів освіти м.Суми та долучити до участі у соціологічних дослідженнях педагогічних працівників та батьківську громадськість. Анкетування можна пройти до 28 вересня 2018 року за посиланням https://goo.gl/ySPvye.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 5 =