В’ячеслав Кириленко зустрівся з керівниками дошкільних навчальних закладів міста Суми

Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко в Будинку Уряду провів зустріч з представниками дошкільних навчальних закладів з Сум, зокрема, з директорами та працівниками дошкільних установ та з представниками  Сумської міської організації профспілки працівників освіти і науки. У зустрічі також взяв участь народний депутат України Олег Медуниця.

Особливу увагу зосередили на обговоренні підвищення престижу та заробітних плат працівників дошкілля. В’ячеслав Кириленко наголосив, що  це питання невдовзі вирішуватиметься на загальнодержавному рівні.

Крім того, керівники навчальних закладів обговорили з Віце-прем’єр-міністром проблеми розвитку закладів дошкільної освіти щодо збільшення місць у дитячих садках. В’ячеслав Кириленко наголосив, що  згідно з ухваленою урядовою програмою за 2018 рік створено 24 тисячі нових місць. За його словами, Уряд стосовно цього питання  веде діалог з місцевою владою.

На зустрічі з Віце-прем’єр-міністром освітяни змогли поставити запитання, висловили свої пропозиції до реформування дошкільної освіти, наголосили на важливості прямого діалогу з урядовцем. В’ячеслав Кириленко подякував педагогам за багаторічну складну роботу в освітній сфері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine − 3 =