Запрошуємо на відкритий перегляд

Колективний перегляд занять – важлива форма методичної роботи.
З метою підвищення кваліфікації та професійної майстерності кожного вихователя, розвитку творчого потенціалу педагогічного колективу 14 лютого 2019 року в ЗДО № 33 «Маринка» відбувся відкритий перегляд інтегрованого заняття з пізнавального, мовленнєвого розвитку з елементами економічного виховання «Подорож до зимового лісу», проведене вихователем групи середнього дошкільного віку «Ромашка» Чухно Тетяною Василівною.
Педагог продемонструвала високий рівень професійної майстерності в роботі з дітьми, володінні дитячим колективом, ефективне використання прийомів мнемотехніки, інноваційних фізкультурно-оздоровчих технологій, методи активізації дитячої мовленнєвої активності. Цікаві ігри, вправи, художнє слово, дидактичні ігри стимулювали як мовленнєву, так і пізнавальну активність дітей.
Колеги та батьки залишились сповнені гарних вражень, отримали багато змістовної інформації. А для молодих спеціалістів – це звичайно, нові знання, можливість використати ті чи інші прийоми та методи в своїй професійній діяльності.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × one =