РОЗПОРЯДЖЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

від   19.09.2019   №   325-Р
 
Про проведення у 2019 році   інвентаризації майна комунальної власності територіальної громади міста Суми, наданого підприємствам, установам та організаціям у безоплатне або платне користування (оренду)  

 
З метою контролю за ефективністю використання майна комунальної власності територіальної громади міста Суми, відповідно до рішення Сумської міської ради від 24.04.2013 року № 2289-МР «Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Суми» (зі змінами), наказу Міністерства фінансів України від                     02.09.2014 року № 879 «Про затвердження Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань», керуючись пунктом 20 частини четвертої                        статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Керівникам підприємств, установ та організацій, яким надано у безоплатне або платне користування (оренду) майно комунальної власності територіальної громади міста Суми, згідно з переліком (додаток 1):

1.1. Організувати проведення інвентаризації основних засобів станом на 01.10.2019 року та проконтролювати приведення їх обліку у відповідність до вимог чинного законодавства.

1.2. Після проведення інвентаризації в термін до 15.11.2019 надати до департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради                                 (м. Суми, вул. Садова, 33, кімната 21Б) на паперових та електронних носіях належним чином оформлені переліки основних засобів відповідно до форми (додаток 2), розробленої для подальшої автоматичної обробки засобами автоматизованої системи (внесення змін не допускається). На паперових носіях переліки повинні бути обов’язково в двох єкземплярах, прошиті та підписані керівником і головним бухгалтером підприємства, установи, організації.

  1. Персональну відповідальність за забезпечення належної організації бухгалтерського обліку та відображення вартості майна, яка передбачена Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», несуть особисто керівники підприємств, установ та організацій.
  2. Департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради (Клименко Ю.М.) до 31.01.2020 узагальнити отриману інформацію щодо проведеної інвентаризації комунального майна територіальної громади                            міста Суми.
  3. Департамент комунікацій та інформаційної політики Сумської міської ради (Кохан А.І.) оприлюднити інформацію щодо проведеної інвентаризації комунального майна територіальної громади міста Суми на офіційному сайті Сумської міської ради.
  4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови згідно розподілу обов’язків.

 

Міський голова                                                                                 О.М. Лисенк

Клименко Ю.М.

ї

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four − one =