Заходи до Всесвітнього дня води в Сумському ЗДО № 33 «Маринка»

Щороку 22 березня, за офіційним рішенням Генеральної Асамблеї ООН, починаючи з 1993 року, вся міжнародна спільнота відзначає Всесвітній день водних ресурсів (Всесвітній день води). Ця подія має нагадувати всім про значення та важливість води для життя на Землі й має об’єднати зусилля для вирішення проблеми збереження водних ресурсів і забезпечення людства прісною водою.
Щоб пояснити дітям, яку роль відіграє вода у житті людини, педагоги Сумського ЗДО № 33 «Маринка» провели з ними ряд заходів (заняття, дидактичні ігри, бесіди, пошуково-дослідницька діяльність), присвячених Всесвітньому дню води. Метою заходів стало сформувати у дітей знання про значення води в житті людини: вода – джерело життя. З дошкільниками в ігровій формі проводили різноманітні досліди, пояснюючи дітям основні властивості води. Під час занять вихованці продовжували розвивати вміння логічно мислити, міркувати, робити невеликі висновки, узагальнення.
Всесвітній день води є унікальною можливістю нагадати людству про надзвичайну важливість водних ресурсів для оточуючого середовища і розвитку суспільства.
Возможно, это изображение (ребенок, стоит и в помещении)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven + 20 =