Підсумки III Всеукраїнського заняття доброти

Ні для кого не секрет, що дошкільний вік має вирішальне значення для формування особистості. У цей час закладається основа всього майбутнього життя людини, в тому числі моральні норми та принципи. Саме тому, так важливо та необхідно проводити з дітьми навчально-виховні заходи, присвячені відповідальному ставленню до тварин.
З метою виховання гуманного та відповідального ставлення до тварин педагоги ЗДО № 33 «Маринка» долучились до проведення III Всеукраїнського заняття доброти за ініціативи благодійного фонду допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа».
Вихователями було проведено ряд цікавих заходів з відповідної тематики: заняття, дидактичні ігри, оповідання, перегляд мультфільмів, відеороликів про тварин, бесіди щодо формування свідомого, доброзичливого ставлення до братів наших менших, бажання допомогти їм в складним ситуаціях.
Вітаємо педагогів закладу Коваленко Наталію Петрівну, Колесник Тетяну Євгеніївну, Макущенко Аллу Миколаївну, Сєдих Ксенію Олександрівну, Черкашину Вікторію Василівну, Чухно Тетяну Василівну з отриманням сертифікатів учасника Міжнародного заняття доброти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − 1 =