Всесвітній тиждень грошей в Сумському ДНЗ №33 «Маринка»

Всесвітній тиждень грошей – це щорічна всесвітня кампанія з підвищення фінансової обізнаності, яка підкреслює важливість того, щоб діти з раннього віку були фінансово обізнаними, поступово опановували навички, здобували знання, формували менталітет і поведінкові моделі, потрібні для прийняття зважених фінансових рішень, щоб у результаті досягти фінансового процвітання і фінансової стійкості.
З 20 березня по 2 квітня 2023 року в Сумському ДНЗ №33 “Маринка” відзначався Всесвітній тиждень грошей. Вихованці дізналися про базові фінансові та соціальні поняття, такі, як економія та дбайливе ставлення до цінних для нас речей. Протягом тижня були проведені бесіди з дітьми про ощадливість, бережливість, дошкільники грали в дидактичні ігри: «Розкладіть товар», «Що можна купити за гроші, а що ні?», «Доходи і витрати моєї сім’ї», сюжетно-рольові ігри: «Магазин», «Супермаркет».
Цілеспрямована спільна діяльність дошкільного навчального закладу та батьків вихованців щодо формування фінансової грамотності дітей зробить їх майбутнє життя економічно стабільним й допоможе відчути себе вільно та впевнено.
Возможно, это изображение 16 человек, ребенок и в помещении

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 + 17 =