Лялькова вистава «Про безпеку дбають всі: і малята, і звірята»

Безпека життєдіяльності дітей – важливий аспект освітнього процесу в закладі дошкільної освіти, адже це виховання у дитини свідомого ставлення до збереження особистого життя, здоров’я шляхом надання теоретичних знань, практичних умінь, вправляння у практичних ситуаціях.
З метою формування в кожної дитини активної життєвої позиції щодо власного життя та власної безпеки в Сумському ДНЗ №33 «Маринка» 27 червня 2023 року музичними керівниками Потаповою О.В., Ісаєвою М.А. була проведена лялькова вистава «Про безпеку дбають всі: і малята, і звірята».
Метою заходу стало: збагатити знання дошкільників про правила безпечної поведінки в природному довкіллі засобами театралізованої діяльності; формувати у свідомості дітей відчуття особистої та колективної безпеки, навичок розуміння та оцінки небезпеки та безпечної поведінки в природі; поглибити знання дітей про основні небезпечні ситуації, що загрожують життю і здоров’ю людини під час перебування в природі, такі як, травмування під час гри на свіжому повітрі, вживання отруйних ягід, небезпека на відкритих водоймах; виховувати бережливе ставлення до свого життя та здоров’я.
Діти були у захваті від лялькової вистави та дізнались багато корисної та цікавої інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten + 14 =