Про анкетування для складання плану відновлення та розвитку Сумської області

Внаслідок військової агресії, Сумська область вистояла, об’єдналася та стала основною домівкою для внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій України. Сумщина прийняла на себе удар однією з перших, а зараз продовжує боротися з агресором. Громади Сумської області оберігають людей та мають потенціал і ресурсну спроможність для відновлення.

Щоб домогтися пришвидшення розвитку, Сумській області  потрібен план відновлення на шляху до перемоги та після її здобуття Україною. Департаментом міжнародного співробітництва та економічного розвитку Сумської ОВА підготовлено Стратегію відновлення та розвитку економіки Сумської області на 2022-2024 роки, яка разом з іншими стратегічними документами стане основою для складання плану відновлення. Ознайомитися зі стратегією можна за посиланням: https://sm.gov.ua/images/docs/2022/strategia_2022-2024.pdf

Наступним кроком буде робота зі складання плану відновлення та розвитку Сумської області. До роботи долучилася громадська організація «Агенція відновлення та розвитку» в партнерстві з громадською організацією «СУМИГРАНТХАБ» та за підтримки Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» (USAID/ENGAGE).

Розробка плану відновлення та розвитку відбуватиметься з урахуванням думки громадськості, бізнесу, закладів освіти, органів місцевого самоврядування та інших зацікавлених осіб. Ця анкета надає можливість напряму кожній людині висловити зацікавленість щодо участі в майбутніх заходах, а також створена для допомоги  організаторам залучити всіх зацікавлених осіб, зібрати пропозиції.

Просимо до 25 листопада 2023 року  працівникам закладу освіти та батькам долучитися до заповнення анкети за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1n_s8aDG5gww0LDhjui8VcGNBXcULGe-VnxfmwYBXB4M/edit

Це анкетування проводиться в рамках проекту «Залучення громадян до процесу  відновлення», який втілюється ГО «Агенція відновлення та розвитку» за підтримки Програми сприяння громадській активності «Долучайся!» (USAID/ENGAGE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 + 3 =