Участь Сумського ДНЗ № 33 «Маринка» м. Суми у III Міжнародному занятті доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

Сумський ДНЗ №33 «Маринка» м. Суми долучився до III Міжнародного заняття доброти, організоване Благодійним фондом «Щаслива лапа», який реалізує проствітницько-виховний проєкт, що спрямований на формування у дітей гуманного ставлення до тварин. Заняття доброти, проведені у період з 26 лютого по 1 березня 2024 року, були присвячені домашнім та безпритульним собакам та котам.

Домашні тварини – це не тільки джерело радості для дитини, а й важливий чинник її розвитку. Поруч з чотирилапим другом дитина вчиться бути організованою та дисциплінованою. Домашня тварина вчить дитину відповідальності за інших. Дитина усвідомлює, що тварина – це не іграшка, і за нею потрібно щодня доглядати, годувати, вигулювати. Навички спілкування з домашнім улюбленцем допоможуть дитині в дорослому житті, вона навчиться відповідати за свої вчинки!

Отже, важливо змалечку виховувати у дітей доброту, уважне, дбайливе ставлення та відповідальність до домашніх тварин. Ставлячись до тварин з любов’ю, дитина вчиться поважати тих, хто слабший і це допомагає малюкові стати гуманною людиною, яких потребує сьогодення та суспільство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seven + twenty =