Про проведення флешмобу «White card» в Сумському ДНЗ №33 «Маринка» до Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру та Всесвітнього дня здоров’я

6 квітня у світі відзначається – Міжнародний день спорту на благо
розвитку та миру (International Day of Sport for Development and Peace).
Спорт на благо миру та розвитку – це ключове формулювання згаданої міжнародної події, що підкреслює важливість і необхідність такого виду загальнолюдської діяльності для суспільства, держави, урядових і неурядових організацій. Здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність – запорука благополуччя та процвітання людини.
5 квітня 2024 року вихованці, педагоги та батьки Сумського ДНЗ №33 «Маринка» м. Суми долучились до проведення флешмобу «White card», яка була організована за підтримки Комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» за сприяння Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.
Основна мета флешмобу «White card» – єднання з міжнародною спільнотою та всією Україною з метою усвідомлення унікальної здатності спорту згуртовувати людей навколо ідей миру, дружби і розвитку. Кожний з нас може показати «білу картку» заради миру і спокою в світі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen − four =