Вивчення стану організації харчування дітей в Сумському ДНЗ №33 «Маринка», м.Суми

Відповідно до плану роботи на 2023/2024 навчальний рік батьківського комітету, була організована перевірка 06.03.2024 року, щодо вивчення стану організації харчування дітей в Сумському ДНЗ №33 «Маринка» м. Суми. Перевірку здійснювали: завідувач закладу, сестра медична старша та представники голів батьківського комітету.

В ході перевірки голови батьківських комітетів груп мали змогу детально ознайомитися з процесом організації харчування в закладі освіти. Батьки відвідали харчоблок, де безпосередньо здійснюється процес приготування їжі й мали можливість оцінити умови приготування страв та рівень виконання роботи кухарями закладу. Також відвідали комору, де зберігаються продукти харчування. Завідувач закладу детально розповіла батькам про умови прийому та зберігання продуктів харчування, а також переглянули процес харчування у всіх вікових групах ДНЗ.

Сестра медична старша ознайомила батьків з Постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» з написанням перспективного меню. Комірник закладу познайомила присутніх з журналами бракеражу сирої продукції, меню-вимогою на кожен день.
Підсумком вивчення організації харчування, комісія опрацювала відповіді батьків вихованців закладу за результатами опитування, щодо організації харчування в ДНЗ. Був складений Акт. Голови батьківського комітету прийшли до висновку, що адміністрація закладу належним чином забезпечує вчасно координацію та постійний контроль за організацією харчування, виконанням санітарно-гігієнічних та технологічних вимог харчових норм, якістю продукції, яка надходить до комори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × four =