Тиждень безпеки дитини в Сумському ДНЗ № 33 «Маринка»

З метою поліпшення якості освітньої роботи з дітьми щодо питань особистої безпеки та захисту життя, вироблення у дітей дошкільного віку вмінь та навичок щодо захисту свого здоров’я під час надзвичайних ситуацій, пропаганди здорового та безпечного способу життя серед дітей та батьків, популяризації правил безпечної поведінки дітей в оточуючому середовищі в закладі з 15 по 19 травня 2023 року було проведено Тиждень безпеки дитини.
Педагогами були заплановані тематичні дні «Особиста безпека дитини», «Дитина і вулиця», «Вогонь – друг, вогонь – ворог», «Дитина і природа», Здорова дитина – щаслива родина» та відповідно до них планувались різні форми роботи з дітьми. Хотілося б наголосити, що саме з раннього віку дитину потрібно готувати до взаємодії з містом, знайомити дітей з елементарними правилами дорожнього руху, закріплювати знання дошкільнят про значення світлофора на вулиці, розповідати про елементарні правила регулювання рухом транспорту, як правильно переходити дорогу по пішохідному переходу.
Всі заходи, які були заплановані протягом Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності – вчасно проведені. Діти добре засвоїли норми та правила безпеки, адже знання подавалися у формі гри, казки та практичних занять.
Сумський ДНЗ № 33 «Маринка» спрямовує свою роботу на збереження та зміцнення здоров’я дітей, формування здорового способу життя дошкільників, їх активної життєвої позиції щодо власного здоров’я з використанням здоров’язбережувальних технологій, адже найцінніше – здоров’я і життя дитини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 1 =